Colorista Braid Bar

Braid bar med Colorista - Fletter er blitt en trend som stadig kommer i nye varianter. På FUS gjør vi en braid bar med Colorista og noen av de flinkeste hårstylistene i Norge. Her kan du få kule fletter, med eller uten alle regnbuens Colorista-farger og glitrende hårpynt for et ekstra kult resultat.
 

Braid & Spray
40,-

Verdi 79,-

Colorista er et helt nytt hårfargekonsept fra L’ Oréal Paris. Dette er ikke vanlig hårfarge, men fungerer som makeup for håret. Colorista konseptet består av trendy, sterke og uforpliktende farger som alle kan leke med.  Det har sjelden vært enklere å gå fra blond til rosa eller blått hår.

 

Colorista kommer i 4 ulike varianter.

1-dags fargespray: Vaskes ut med shampoo. Tørker raskt og etterlater ingen følelse av å tynge håret ned. Gir øyeblikkelig farge. Direkte pigmenter som er synlig på alle hårtyper.

2 uker wash out: Pastellfarger til blondt og ombré hår eller hår med lyse striper. Forsvinner gradvis etter 5-15 vasker. Mer synlig på forhåndsbleket hår.

Permanent: Intense fargestoffer i en gel krem-formel for en flott farge. Inkluderer børste.

Effekter: Bleking for ulike effekter: ombre, bayalage eller hel-bleking. Utviklet til å passe til alle hårfarger. Profesjonelt hårfarge-kit for et hvert utseende.

 

SHOP, SkjønnhetDita