Maybelline Master Class

 

Marthe Hesvik Nordheim er offisiell makeupartist for Maybelline New York i Norge og har lang erfaring fra foto shoot, film og musikk-produksjoner, makeupundervisning osv. Marthe har også jobbet backstage på New York Fashion Week i flere år og jobbet tett med flere kjente designere. Marthe holder en workshop på #FUSOSLO hvor deltakerne får teste ut helt nye produkter fra Master Class-kolleksjonen fra Maybelline som lanseres senere i August.

Master Class + Kit + Billett 250,-

 

1 Billett til FUS
1 Kurs med Marthe Hesvik
1 Master camo pen
1 Master prime
1 Master concealer
1 Vivid hot laquer
1 Color drama jolt
1 Shaping lipliner
(Verdi 1650,- ) 

BESTILL MASTECLASS HER

Name *
Name
Velg tidspunkt *
Betalingsinfo kommer på mail.
 

Master Class Kit
250,-

1 Master camo pen
1 Master prime
1 Master concealer
1 Vivid hot laquer
1 Color drama jolt
1 Shaping lipliner
( verdi 370,-)

 

Color-Sensational-Vivid-Matte-Liquid_Model.png

Lip Kit
50,-

1 Vivid hot laquer
1 Color drama jolt
1 Shaping lipliner
(verdi 250,-) 

master-camo-model.jpg

Face Kit
100,-

1 Vivid hot laquer
1 Color drama jolt
1 Shaping lipliner
(verdi 370,-) 


 

 

 Master camo pen 

Master camo pen 

 Master prime

Master prime

 Vivid hot laquer

Vivid hot laquer

 Shaping lipliner

Shaping lipliner

 Drama jolt

Drama jolt

 Master conseal

Master conseal

 

Maybelline New York ble grunnlagt  i 1915 av amerikaneren Tom Lyle Williams, som da var kun 19 år gammel. Han laget en av de første typene mascara vi kjenner til, av kullstøv og vaselin, allerede i 1913 etter å ha sett søsteren bruke dette for å få mørkere og fyldigere vipper. Det kjente slagordet «Maybe she’s born with it’ maybe it’s Maybelline» ble lansert i 1991. Maybelline henter inspirasjon fra jenter med selvtillit, nysgjerrighet og kreativitet og ambassadøren Gigi Hadid, ble ansikt for Maybelline New York fordi hun personifiserer disse kvalitetene. Det nye slagordet til Maybelline New York er; MAKE IT HAPPEN, og feirer en ny generasjon jenter (og gutter) som tør å gå nye veier og realisere sine drømmer. Maybelline New York lanserer nå en Master Class-kolleksjon, eksklusivt tilgjengelig på #FUSOSLO.

Skjønnhet, SHOP, DIYFUSOSLO