Maya Vik

 Foto: Pål Laukli

Foto: Pål Laukli

Bassisten og vokalisten Maya Vik har de siste årene startet en internasjonalt suksessrik solokarriere, etter tidligere å ha vært medlem av det gullselgende bandet Furia, den Spellemannspris-vinnende popgruppen Montée, og Paul Waaktaars Savoy. Singlene «On It (Kapow!)», «Oslo Knows», og «Fighter» har vært hyppig spilt på norsk og amerikansk radio. 

Med sin hardtslående og funky trio har Maya spilt klubbkonserter og festivaler over hele verden, inkludert Øyafestivalen, et residency på den legendariske klubben Pianos i New York, åpnet for Lenny Kravitz og Dâm-Funk, med mer. 

Maya Viks første nye singel på snart et år, er en nydelig ballade skrevet i samarbeid med Justice-sanger Morgan Phalen og Lindstrøm. Teksten fra demoen til denne låten ga navnet til EP-en Beyond the Basics fra 2015, som ga henne omtaler i medier som The New York Times, Revolt, Complex, og Vibe.

MUSIKKDita